Kingforce Sports Ltd.

3 съвета за стари сърфисти

Време за освобождаване: 2022-09-07 15:45:16  Хитове: 4

1. Изберете правилния сърф дъска


is високият шорт на шорт, който сте използвали сега, прекалено малък за вас? Не се срамувайте, за да пуснете вашия късометраж на-to-performance за нещо с малко повече обем. Добавянето на повече обем към вашата дъска ще ви позволи да гребнете на вълни по -лесно и ще ви даде повече стабилност, когато изскачате-up към вашата-surfing позиция. Добрият обем на дъската за старите сърфисти е 40 литра и след това. 


if смятате, че най -накрая е време да преминете от къси табла, много стари сърфисти ще заменят

&101; Техните висококачествени къси дъски с високи#performance дълги дъски. За разлика от традиционните дълги дъски, високите-performance дълги дъски са проектирани да сърфират на вълна като късо дъно, тъй като имат много по -малък обем, по -тесен контур и повече рокер през опашката. Разбира се,-classic longboards-are също е чудесен вариант за стари сърфисти. Поставеният в Южна Калифорния стил на плъзгане на носар наистина олицетворява душата на стар сърфист.  



2. Разтягайте всеки ден


let's face it

staying във форма на сърфиране става по -трудно, когато остареете. Със старостта идва по -твърд и по -слаби мускули, лош баланс и загуба на гъвкавост. За да се борите успешно с тези слабости, ще трябва да започнете да се разтягате всеки ден и да се съсредоточите върху проблемните си области. Например, ако долната част на гърба ви причинява болка, след като отидете да сърфирате, започнете там с разтягащата се рутина.- 


even, въпреки Форма, трябва да го направите, за да избегнете нараняване и да продължите да правите това, което обичате най -много (сърфиране!). Ако обичате да сърфирате точно толкова, колкото мисля, че го правите, ще бъдете решени всеки ден да се разтягате правилно и да направите подходящото поддържане, за да помогнете за облекчаване на мускулите си. Сърфирането е да практикувате йога. Йога ще ви помогне да подобрите вашата гъвкавост, баланс и мускулна сила. Можете да практикувате йога в комфорта на дома си, в местно студио и най -важното - на плажа преди и след като се измъкнете. Йога ще ви помогне отново да се почувствате млади в състава и ще подобри всеки аспект на сърфирането ви.


3. Слушайте тялото си


many стари сърфисти правят грешката да натискат телата си твърде далеч в прибоя и да претърпят нараняване в резултат. Познайте тялото си и бъдете честни със себе си. Ако имате дни, където101; Вашите енергийни нива са ниски, отделете почивка от сърфирането и дайте на тялото си останалото, от което се нуждае. Ако сърфът изпомпва цяла седмица, не забравяйте да направите почивка за сърф или две, за да се възстановите, за да можете да се насладите на всяка сесия с достатъчно енергийни нива. Помислете два пъти, преди да се разбърквате в най -големия ден в годината

една грешка или да падне на голяма вълна, може да ви измъкне от сърфирането за известно време. Сърфиране

small вълни
can ви карат да сърфирате в продължение на десетилетия.

&#

предишен: Топ 5 места за уинд...

Следващия: 2022 В средата на ес...