Kingforce Sports Ltd.

Как да улесните уиндсърфъна?

Време за освобождаване: 2022-08-10 16:54:50  Хитове: 5

How to make windsurfing easier


The equipment

Windsurfing is so much easier when you have the correct equipment and are learning in suitable conditions for Вашата способност.


use широка и стабилна дъска

\\ никоя от най -големите притеснения при изучаването103; Широка и стабилна дъска, шансовете ви за успех ще се увеличат значително. Начинаещи.&#


have Правилният размер на платното

sails се измерва в квадратни метри и начинаещите трябва да използват размера от 3,5 до 4,5 м2. Този размер прави платното достатъчно, за да вземе и контролира, но достатъчно голям, че ще почувствате нейната сила и ще започнете да разбирате как работи платното. 


it е важен за начинаещите да запомнят, че по -голям Платното не означава, че сте по -добър уиндсърф. Направете уиндсърф възможно най -лесно за себе си и не се чувствайте обезсърчени, ако използвате малко плаване. Уиндсърф и бързо ще го вземете ще бъде скорост на вятъра между 6 - 12 възела с перфектно равна вода. Колкото по -плосък е водата, толкова по -лесно ще бъде да се научите как да се обърнете и можете просто да се концентрирате върху управлението на дъската с платното.

to Намерете начинаещите с плоска вода трябва да търсят места в пристанища или на езера.


take някои уроци


eded ситуация, за да се направи уиндсърф възможно най -лесно, е да имате урок или 2 с квалифициран инструктор.

 

the инструкторът ще се увери, че имате перфектното оборудване за способността си и те ще ви изведат в условия, които ще направят ученето просто.



предишен: Нови бази за прист...

Следващия: Топ 10 герои от уин...