Kingforce Sports Ltd.

Топ 10 герои от уиндсърф

Време за освобождаване: 2022-08-16 16:28:51  Хитове: 3

1. Роби Найш.yeah знаем, предсказуемо. Но Найш без съмнение беше човекът в Уиндсърф за много дълго време, но сега, когато изглежда, че прекарва повече време катеринг, той все още заслужава вашия вот?

2. Bjorn dunkerbeck. Дънс пое от Where Найш отстъпи и отстоява доминирането си над много дисциплини на Уиндсърф. Все пак на върха на играта в Slalom, Dunks все още ви вдъхновява?

3. Робърт Териитхау. -луд френски мъж скочи от масивни лодки и от закрити басейни за уиндсърф, никой никога няма да го обвини, че се сдържа и по тази проста причина той е вдъхновил много от настоящите топ ездачи. Но той те вдъхнови?

4. Джош Стоун. staying малко старо училище Джош вероятно беше един от най -готините ездачи през деня, Момчето от Мауи живееше мечтата. Джош продължава да плава, сега със сина си Харли, който очевидно има Уиндсърф в кръвта си.

5. Франсиско Гоя. again, един от най -готините и най -охладени уиндсърфове наоколо. Събитието на Франсиско се движи, усъвършенства двойника, преди Костер дори да стъпи на дъска и след това продължи да създава една от най -успешните марки на Уиндсърф.

6. Nik Baker. the Own Hero на Великобритания. Бейкър напусна Съни Шорехам за турнето на PWA през 90 -те, след което се превърна в един от най -успешните износи досега. Сега отново във Великобритания и връщайки се към спорта, Ник е не само много талантлив моряк, но и дяволски хубав човек.

7. Роби Суифт. staying В Обединеното кралство, Swift може би е поел, къдетоe Бейкър спря. Докато сега има много невероятни ездачи на Обединеното кралство в PWA Tour, бързо ли е най -успешният до момента?

8. Филип Костер. we не може да спомене човека на момента, Филип Костер и неговото абсолютно господство от турнето на PWA Wave. Безумните нива на контрол, всеотдайност и леко конкурентна серия без съмнение са взели Костер до нивото, което виждаме днес.

9. Gollito Estredo. -настоящият крал на свободния стил, Gollito е измислил и напредвал повече движения, отколкото можете да разклатите пръчка или дори име. Нивото му продължава да се повишава, но по -важното е, че той ще бъде във Великобритания този уикенд за NWF!

10. Antoine albeau. a2, най -бързият човек на уиндсърфер, някога. Достатъчно казано.

 by amy carter


предишен: Как да улесните уи...

Следващия: Уиндсърф с ботуши ...